Gaziantep-oto-kiralama

Canlar Oto Kiralama işinde uzman profesyonel ekibiyle hedefinize giden yolda kullanacağınız aracı seçmenizde size yardımcı olur. Farklı sekmentlerdeki yüzlerce marka ve model arasından ihtiyaçlarınıza en uygun olan aracı bulmanızı ve oparasyonel filo kiralama için en uygun fiyatlı paketi seçmenizi sağlar.
Aracınızın kira süresi dahilindeki tüm periyodik bakımları, sözleşme şartları dahilinde Canlar Oto Kiralama’nın anlaşmalı olduğu yetkili servislerde yaptırılır. Periyodik bakım ve onarımlara ilişkin masraflar, gerekli olması durumunda parça değişikliği ve ilintili işçilik ücretleri
Canlar Oto Kiralama’nın tarafından karşılanır.
Canlar Oto kiralama’dan kiraladığınız aracınızla ilgili bir sorun yaşamanız durumunda, 05059717474 numaralı Canlar Rent A Car Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek, sözleşmede belirtilen şartlar doğrultusunda ikame araç hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Her ihtiyaca yönelik marka ve model alternatifleri ile müşterilerimize kiralama hizmeti sunarız. Esnek ödeme ve sözleşme seçenekleri ile farklı şartlara sahip müşterilerimize hizmet veririz.Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ek faydalar sunmaktan mutluluk duyarız. Gaziantep oto kiralama olarak müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan firmamız canlar araç kiralama sizlere kaliteli ve güvenli yolcular yaşamanız için tüm imkanlarını sunmaktadır. Gaziantep genelinde araç kiralama ile ilgili her konuda her zaman sizlerle olan firmamız otomobil kiralama canlar rent a car günlük haftalık ve aylık araç kiralama seçenekleri de sunmaktadır. Araç kiralama bizden sorulur oto kiralama yapmak istiyorsanız bize ulaşmanız durumunda tüm sorularınıza cevap bula bilirsiniz. Araç ihtiyacınızı basit ve hızlı bir şekilde çöze bilirsiniz.

YORUMLAR
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapın.